Techsign'dan haberler

Yeni Web Sitemiz Yayında!

Reycan Çetin
Growth Manager @Techsign

Techsign’ın Yeni Web Sitesiyle Tanışın

2023 yılına girerken yeni yılla birlikte Techsign’ın web görünümünü de yeniledik. Gelin yeni sitemizde nelerin değiştiğine beraber bakalım.

Neden Değişikliğe İhtiyaç Duyduk?

Eski web sitemiz bir süredir yenilenmediği için güncelliğini yitirmişti. Geliştirdiğimiz ürünlerin tamamını göstermiyor, müşterilerimizin memnuniyetini yansıtmıyordu, blog yazılarımızın düzenlenmeye ihtiyacı vardı. En önemlisi de kullanılan renkler ve görseller ekibimizin canlı ve dinamik yapısını yansıtmıyordu! 

Eski web sitemizden bir görüntü

Neleri Değiştirdik?

• Web sitemizin ağırlıklı olarak siyah beyaz olan tarzını değiştirip daha renkli ve canlı bir web sitesi tasarladık. Kurumsal rengimiz olan maviyi daha cesur ve cömertçe kullandık!

• Çözümlerimizi açıkladığımız sayfalarda stok fotoğraflar yerine ürünlerimizin kendi görüntülerini kullandık, ekip arkadaşlarımızın fotoğraflarını kullandık. İllüstrasyonlarımızı hazır görsellerden kullanmak yerine ürünlerimizi ve şirket kültürümüzü içselleştiren bir tasarımcı ile birlikte tasarladık.

• Müşterilerimizin memnuniyetine ve çözümlerimizin kullanım senaryolarına daha fazla yer verdik. Site ziyaretçilerinin somut olarak uygulama alanlarını ve bu alanları uygulayan müşterilerin deneyimlerine erişebileceği sayfalar tasarladık.

• Blog sayfamızı yeniledik. Güncelliğini yitirmiş yazıları çıkartıp, yenilerini ekledik.

• Tüm bu çözümlerin arkasında olan ekibimizi daha çok ön plana çıkardık.

Peki Ya Neyi Değiştirmedik?

Siteyi daha kullanıcı dostu ve dinamik bir hale getirirken bazı şeyleri ise olduğu gibi koruduk. Bize ulaşmak her zamanki gibi son derece kolay. Çözümlerin kurulumunda, kullanımında, sıkıntı yaşadığınız her anda ulaşılabilir durumdayız. Karar verme aşamasında da bize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hangi çözümü hangi senaryolarda nasıl kullanabileceğiniz konusunda her zaman size destek vermeye hazırız. Bir start up olarak diğer start uplar’a destek vermeye ve ekosistemi beraber geliştirmeye verdiğimiz önem de aynı şekilde devam ediyor. Startuplar için uygun fiyatlı çözümler sunmaya ve dijitalleşme yolculuklarında onları desteklemeye devam ediyoruz. 

Techsign'dan haberler
Reycan Çetin
Researching, writing and petting all the cats in the world!

İhtiyacınız olan çözümü gelin,
birlikte bulalım.

Firmanızın sektörüne, büyüklüğüne ve coğrafi bölgesine uygun çözümler için bizimle iletişime geçin.